Krátky popis

Adaptér set pre uchytenie predsádky Night Pearl NP22 alebo NP-MR k puškohľadu

Night Pearl Adaptér Set pre NP-22 / NP-MR

Krátky popis

Adaptér set pre uchytenie predsádky Night Pearl NP22 alebo NP-MR k puškohľadu

142,00 €
S DPH
Veľkosť
Množstvo

Adaptér set Night Pearl je určený pre predsádky Night Pearl NP22, NP-MR a tiež pre všetky konverzný systémy značky Armasight. Adaptér set slúži pre upevnenie předsádkového prístroja nočného videnia na dennej optiku. Nasadzuje sa na objektív puškohľadu, binokulára, monokuláru alebo prípadne fotografického prístroja. Nasadenie je veľmi rýchle, pomocou tohto adaptéra nočné videnie vo forme predsádky drží nástrel puškohľadu a nie je ho potrebné akokoľvek inak viac nastavovať.

Adaptér set tvoria dve časti:

Adaptér so závitom - vo veľkosti podľa vonkajšieho priemeru objektívu dennej optiky (ak potrebujete predsádku zároveň uchytiť aj na denné optiku s iným vonkajším priemerom objektívu, je možné samostatne zakúpiť adaptér so závitom v inej veľkosti)

Redukcia NP22-NPMR - v univerzálnej veľkosti (ak potrebujete na denné optiku uchytiť aj iný predsádkový systém, než je NP22, NPMR a vyššie popísané - napr. Night Pearl termovízne predsádku, možno výmennou redukciu pre vybrané prístroje zakúpiť samostatne)

Správnu veľkosť adaptér sete vyberajte podľa vonkajšieho priemeru objektívu dennej optiky (napr. Puškohľadu), na ktorej bude predsádka pre nočné videnie prostredníctvom adaptér setu uchytená

Špecifické referencie