EXKLUZÍVNA NOVINKA!
Chladnička (skriňa) na suché zrenie až 100 kg mäsa/klobás/salámy s využiteľným objemom 435l, bez nutnosti prívodu vody
Široké príslušenstvo v cene!
Dry Ager DX 1000 Premium S Hunters Kit
EXKLUZÍVNA NOVINKA!
Chladnička (skriňa) na suché zrenie až 100 kg mäsa/klobás/salámy s využiteľným objemom 435l, bez nutnosti prívodu vody
Široké príslušenstvo v cene!
DRY AGER® je profesionálna chladnička (skriňa) na suché zrenie mäsa, klobás, salám aj syrov
DRY AGER® je ideálny pre mäsiarov, reštaurácie, lovcov a všetkých gurmánov, ktorí dokážu oceniť delikatesnú chuť kvalitného vyzretého mäsa.
Chladnička umožňuje prípravu mäsa hovädzieho, bravčového alebo zveriny, sušenej šunky i salám a klobás. V chladničke mäso zreje ideálne s kosťou pri konštantnej vlhkosti okolo 85% a teplote 2°C.
Vďaka elegantnému nadčasovému dizajnu môže byť chladnička Dry-Ager pre suché zrenie mäsa neoddeliteľnou súčasťou interiéru
Charakteristika:
chladničky na suché zrenie mäsa
bez nutnosti prívodu vody
nadčasový moderný dizajn
použitie najmodernejších patentovaných technológií podporujúcich zrejúci proces
vonkajší povrch v nerez prevedení
izolačné sklo s
UV filtrom
chrániaca vnútorný obsah pred UV žiarením
presné nastavenie a riadenie vlhkosti regulátorom
HumiContro®
v rozmedzí 40% až 90%
systém
DX AirReg®
- záruka dokonalej mikroklímy, správneho prúdenia vzduchu a nepretržitej funkcie aj pri vonkajšej kolísavej teplote
vysoká ochrana proti baktériám vďaka kombinácii
filtra s aktívnym uhlím
a
UV-ventilačného
dezinfekčného
systému
DRY AGER® elektronický riadiaci systém
pre presnú reguláciu teploty v rozsahu 0 ° C až 30 ° C s presnosťou nastavenia na 0,1 ° C
vnútorná
LED
osvetlenie
optický a akustický alarm
automatické odmrazenie a odparovanie
malý úbytok hmotnosti (hovädzie mäso s kosťou cca. 7-8% za 4 týždne, 12% za 6 týždňov, bravčové mäso cca. 9-10% za 3 týždne hmotnosti)
možnosť zapustenia do steny
dvierka s rámom z nerezovej ocele s možnosťou zmeny ľavo/pravostranného otvárania
uzamykateľné dvere s magnetickou tesniacou lištou
100% vyrobené v Nemecku
Špecifikácia:
teplotný rozsah od 0 °C do 30 °C
nastavenie vlhkosti od 40% do 90%
spotreba energie za rok 621 KWh
maximálne zaťaženie 2 - 3 hovädzie chrbty s dĺžkou až 120 cm
max. zaťaženie 80 kg/rameno
max. množstvo políc 5, maximálne zaťaženie na polici 40 kg
vnútorný využiteľný objem 435 l
vnútorný rozmer 138 x 54 x 56 cm (v x š x h)
vonkajší rozmer 165 x 70 x 75 cm (v x š x h)
hmotnosť cca 88 kg (prepravná s paletou 104 kg)
napätie 220 - 230 V
K modelu chladničky na suché zrenie mäsa Dry Ager DX 1000 dostanete úplne zadarmo nasledujúce príslušenstvo:
1 ks nerezové rameno na zavesenie mäsa (DX0010)
1 ks nerezová miska pod soľnú dosku (DX0070)
1 ks sada soľných dosiek (DX0055)
2 ks výsuvných roštov celých (DX0020)
2 ks rošt na údeniny a šunky (DX0022)
Doprava: Cenu dopravy vám radi oznámime na vyžiadanie
Tovar je na OBJEDNÁVKU