EXKLUZÍVNA NOVINKA!
Chladnička (skriňa) na suché zrenie až 20 kg mäsa/ rýb /klobás s využiteľným objemom 132 l, bez nutnosti prívodu vody
Široké príslušenstvo v cene!
Dry Ager DX 500 Premium S Hunters Kit
EXKLUZÍVNA NOVINKA!
Chladnička (skriňa) na suché zrenie až 20 kg mäsa/ rýb /klobás s využiteľným objemom 132 l, bez nutnosti prívodu vody
Široké príslušenstvo v cene!
DRY AGER® je profesionálna chladnička (skriňa) na suché zrenie mäsa, rýb, klobás, salám aj syrov
DRY AGER® je ideálny pre mäsiarov, reštaurácie, lovcov a všetkých gurmánov, ktorí dokážu oceniť delikatesnú chuť kvalitného vyzretého mäsa
Chladnička umožňuje prípravu mäsa hovädzieho, bravčového alebo zveriny, sušenej šunky i salám a klobás. V chladničke mäso zreje ideálne s kosťou pri konštantnej vlhkosti okolo 85% a teplote 2°C
Vďaka elegantnému nadčasovému dizajnu môže byť chladnička Dry-Ager pre suché zrenie mäsa neoddeliteľnou súčasťou interiéru.
Charakteristika:
chladničky na suché zrenie mäsa
bez nutnosti prívodu vody
nadčasový moderný dizajn
použitie najmodernejších patentovaných technológií podporujúcich zrejúci proces
vonkajší povrch v saténovo čiernom prevedení
izolačné sklo s
UV filtrom
chrániaca vnútorný obsah pred UV žiarením
presné nastavenie a riadenie vlhkosti regulátorom
HumiContro®
v rozmedzí 40% až 90%
systém
DX AirReg®
- záruka dokonalej mikroklímy, správneho prúdenia vzduchu a nepretržitej funkcie aj pri vonkajšej kolísavej teplote
SmartAging® - technológia starnutia mäsa
vysoká ochrana proti baktériám vďaka kombinácii
filtra s aktívnym uhlím
a
UV-ventilačného
dezinfekčného
systému
DRY AGER® elektronický riadiaci systém
pre presnú reguláciu teploty v rozsahu 0 ° C až 30 ° C s presnosťou nastavenia na 0,1 ° C
vnútorné LED osvetlenie
optický a akustický alarm
automatické odmrazenie a odparovanie
malý úbytok hmotnosti (hovädzie mäso s kosťou cca. 7-8% za 4 týždne, 12% za 6 týždňov, bravčové mäso cca. 9-10% za 3 týždne hmotnosti)
možnosť zapustenia do steny
dvierka s rámom z nerezovej ocele s možnosťou zmeny ľavo/pravostranného otvárania
uzamykateľné dvere s magnetickou tesniacou lištou
100% vyrobené v Nemecku
Špecifikácia:
teplotný rozsah od 0 °C do 30 °C, nastaviteľný v krokoch po 0,1 °C
nastavenie vlhkosti od 40% do 90%
spotreba energie za rok 365 KWh
maximálne zaťaženie - 2 hovädzie chrbty s dĺžkou 50 cm alebo do 20 kg mäsa na policiach
vnútorný využiteľný objem 134 l
vnútorný rozmer 71 x 50 x 43 cm (v x š x h)
vonkajší rozmer 90,5 x 60 x 61 cm
hmotnosť 52 kg
napätie 220 - 240 V
K modelu chladničky na suché zrenie mäsa Dry Ager DX 500 dostanete úplne zadarmo nasledujúce príslušenstvo:
1 ks nerezové rameno na zavesenie mäsa (DX0012)
1 ks sada himalájskych soľných dosiek (DX0058)
1 ks nerezová miska pod soľnú dosku (DX0075)
1 ks police na mäso horné (DX0025)
1 ks polica na mäso spodná (DX0028)
1 ks rošt na údeniny a šunky (DX0027)
Doprava: Cenu dopravy vám radi oznámime na vyžiadanie
Tovar je na OBJEDNÁVKU